Met meer dan 18 jaar ervaring in verkoop, onderhoud en reparatie van bakfietsen weten we wel waarover we het hebben. 040FietsService is dealer van Bakfiets.nl en hebben demofietsen van de Cargobike Lang, Cargobike Kort, CargoTrike en de nieuwste Shepherd. Met verschillende typen trapondersteuning van Bafang, Shimano Steps en een “eigen” voorwielmotor. Dit systeem monteren we op nieuwe en gebruikte bakfietsen.

Onze filosofie wat betreft bakfietsen is nogal praktisch: het moet werken, het moet blijven werken en als het toch onverhoopt kapot gaat moet het snel een eenvoudig weer hersteld kunnen worden – en dan zo dat het niet snel weer kapot gaat. Met de basismodellen van Bakfiets.nl (cargobike kort, lang en trike) hebben we een bakfiets voor vrijwel elke gezinssituatie. Deze bakfietsen zijn gemaakt van natuurlijke materialen (hout en metaal), met onderdelen van hoogwaardige kwaliteit, blinken uit in eenvoud en functionaliteit (op een veilige manier kinderen mee kunnen nemen en voldoende fietscomfort) en zijn van onbetwist betrouwbare kwaliteit.

En dat voor een faire prijs. Er zijn bakfietsen die kosten een stuk minder – maar daar is vooral de betrouwbaarheid op lange termijn een heikel punt (die gaan keer op keer op dezelfde manier kapot, “die zijn niet goed te maken”) en er zijn bakfietsen die kosten beduidend meer waarbij de meerprijs dan weer geen of weinig functionaliteit toevoegt (muv van design misschien?).

Interesse? Om de voortgang van onze werkplaats niet te verstoren werken we voor bakfietsadvies uitsluitend op afspraak. Laat hier je bericht achter voor een nadere kennismaking, advies en proefrit(ten).

We helpen je graag verder!